Crystal Reports

Helemaal nieuw met Crystal Reports? Bekijk dan eerst de online demo

Haal alles uit een database
Alles wat in een database zit kun je er ook weer uithalen. Punt.
In de ideale wereld komt de juiste informatie, op het juiste moment, in de juiste vorm bij de beoogde ontvanger
De praktijk is veelal anders. Bedrijven en instellingen hebben een schat aan informatie in hun database(s) maar kunnen daar vaak moeilijk bij.

Marktleider
Crystal Reports is een applicatie van SAP* en wereldwijd de marktleider op het gebied van rapportages. (*na overname van Business Objects in 2007)
Met Crystal Reports kunnen 'pixel-perfect' rapporten worden gemaakt op basis van gegevens uit vrijwel alle soorten databases en gegevensbronnen. Variërend van een simpele Excel-sheet of Access database tot complexe ERP-databases. Met Crystal Reports kun je er overzichten op maat maken.

Standaardpakketten en ERP-systemen
Crystal Reports is als rapportagetool perfect geschikt om management- , operationele- en ad-hoc rapportages op maat te bouwen.
Standaard softwarepakketten en ERP-systemen beschikken veelal over een groot aantal overzichten. Maar vaak sluiten deze onvoldoende aan op de informatiebehoefte binnen een organisatie.
Een standaardoverzicht is immers de grootste gemene deler en zal vaak:
  • te veel gegevens tonen (gegevens die niet van toepassing zijn en veelal verstorend werken)
  • te weinig gegevens tonen (specifieke gegevens die niet in het overzicht zijn opgenomen)

Meer info?
Wilt je meer weten over de mogelijkheden van Crystal Reports?
Dan is de beste route er eerst een uur zelf mee aan de slag te gaan! Op deze site vind je een gratis basistraining die heel geschikt is om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Crystal Reports.