Laat je trainen door Danny

Danny Barthel heeft 30 jaar ervaring als IT-consultant en trainer, en is een ware Crystal Reports-specialist. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij zelfs de meest saaie en taaie stof nog boeiend te maken.

Waar staat de juiste informatie? Databases zijn soms net een puzzel. Weet je die op te lossen, dan levert dat je veel op. Dankzij Crystal Reports vind je met één klik direct de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm. Je kunt het zelfs automatisch laten verlopen.

Met de expertise die ik in drie decennia heb opgebouwd, help ik je graag om de rapporten te maken die jij nodig hebt. Daarbij kijk ik altijd naar ‘de vraag achter de vraag’. Wat wil je met een rapport bereiken? Hoe helpt het je optimaal? Kan het nog beter?

Een pluspunt is dat ik in mijn jaren als docent bij zeer veel verschillende bedrijven opdrachten uitvoerde. Zo leerde ik allerlei bedrijfsculturen kennen. Ik ken dan ook de behoefte aan Excel-gebruik in – onder meer – het onderwijs, bij de overheid, ngo’s, financiële organisaties en zorginstellingen.

Omdat ik zelf veel rapporten heb gemaakt, kan ik me goed verplaatsen in mijn cursisten. Ook handig: ik weet niet alleen alles van de software, maar beschik ook over inhoudelijke kennis van tal van bedrijfsprocessen. Kun je een proces goed overzien, dan levert dat uiteindelijk betere rapporten op.

Crystal Reports trainen is voor mij niet alleen uitleggen hoe iets werkt, maar vooral: met zeer veel passie kennis overdragen van een fantastisch product waar ik heel dicht bij sta."

 
Danny Barthel heeft ervaring met verschillende databases. Hij zette zijn expertise in voor vooraanstaande bedrijven, zoals Exact Software, Goodyear, Roda JC, Havenbedrijf Amsterdam en SENZ Umbrellas.