Klanten over...

 • Heldere stapsgewijze introductie in Crystal reports.
  
  Meteen de vervolg cursus aangeschaft.
  Inleiding Crystal Reports
 • ik ben onder de indruk over de kwaliteit en de heldere uitleg van de cursus "Crystal Reports Basis".
  wat mij betreft een "MUST" voor iedereen die met Crystal Reports begint.
  Inleiding Crystal Reports
 • Ook deze cursus maakt je snel en duidelijk wegwijs in de vaak zo moeilijk lijkende materie van goede bedrijfsrapportages-tools.
  
  Een genot voor elke leerling om zo te kunnen opstarten bij verschillende tools.
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik vond het een zeer leerrijke cursus. Het was leuk dat er niet enkel de cursus werd gegeven maar dat er ook op de ervaring/problemen dieper werd ingegaan. De volgende dag heb ik alles direct nog eens uitgeprobeerd en eindelijk een rapport kunnen afgeven waar ik al lang aan bezig was! Ook de parametervelden zijn een verrijking en zie nu nog meer toepassingen voor Crystal dan voordien het geval was. 
  Stoomcursus Crystal Reports
 • In een dag van half 10 tot half 5 zijn veel mogelijkheden van crystal reports gedemonstreerd en via opdrachten zelf uitgevoerd. Het tempo was goed te doen als je al een beetje met Crystal Reports gedaan hebt en de gratis filmpjes bekeken hebt. Uitleg was duidelijk. De cursuslocatie was erg leuk en de lunch goed geregeld.
  Ik heb in 1 dag veel geleerd en kan nu aan de slag om de eigen database te leren kennen en onze eigen reports te begrijpen of verbeteren. Ik heb met deze cursus het juiste gereedschap gekregen om hiermee verder te kunnen.
  Stoomcursus Crystal Reports
 • Goede training, met name om de basisstappen te begrijpen alvorens de echt CR training te volgen. Ik heb de training gedaan met gebruik van onze eigen database (al was er een heldere trainingsdatabase beschikbaar), waardoor je tijdens de inleidende training kunt controleren of alles werkt en je met een kleine voorsprong de CR training kunt gaan volgen.
  Inleiding Crystal Reports
 • Met deze cursus heb je een goede basis om Crystal Reports verder uit te gaan bouwen.
  De beide cursusdagen zijn intensief, maar Karel Emck geeft helder les. Het is aan te bevelen om vooraf de tien gratis lessen via internet te volgen.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • In de 2 daagse cursus Query's maken met SQL waren we slechts met 3 cursisten. De cursus was interactief en een goede afwisseling van uitleg en zelf query's maken. Alle cursisten kregen voldoende gelegenheid om hun eigen praktijkvoorbeelden aan te dragen en hiermee kunnen we allemaal aan de slag. Het is een goede aanvulling op de Crystal Reports cursus die ik bij Crystal Reports Academy heb gevolgd. De cursus was goed opgebouwd van eenvoudig tot ingewikkeld. Karel legt duidelijk uit. Ik vond de cursus heel efficiënt en heb in 2 dagen veel bijgeleerd.
  Cursus Query's maken met SQL
 • Ik heb 2 dagen een privé cursus gehad van Karel. Het waren niet alleen zeer leerzame dagen maar ook gezellige dagen. Veel geleerd en Karel weet de kennis op een leuke wijze over te dragen. Zijn cursussen kan ik een ieder aanraden.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Een goede opbouw, duidelijke uitleg, duidelijke oefeningen, goede structuur van de cursus en handige tips voor in de praktijk.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Goede duidelijke uitleg en vooral praktijk georiënteerd.
  Erg fijn is dat er goed wordt ingegaan op hetgeen je zelf nodig gaat hebben in je eigen/werk omgeving.
  Is dus geen cursus die strak het boekje volgt, maar daarom juist veel meer op je eigen situatie toegespitst.
  Daarbij absoluut het gevoel dat wel alle mogelijkheden aan bod zijn gekomen.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • De training bevatte een korte terugblik op de stof uit les 1.
  Zelf bevat te module II een aantal diepgaander onderwerpen.
  * Mailings
  * Drill down
  * Meerdere kolommen
  * Dashboard overzichten: meerdere rapportjes op 1 pagina
  * Subbrapporten: losstaande en gekoppelde
  * Kruistabellen
  
  De leerstof wordt eerst behandeld.
  Daarbij wordt er een voorbeeld uitgewerkt, dat lijkt er dan leuk uit te zien, en gevraagd wordt wat de cursist er van vindt of er in ziet. En dan blijkt er nog meer mogelijk te zijn, ook ter verfraaiing.
  Dan komen er de oefeningen middels opdrachten, waar de geleerde stappen toegepast kunnen worden. 
  De stelling Crystal Reports is pagina georienteerd en secties georienteerd, blijkt duidelijk in de praktijk. 
  Met secties werken biedt veel mogelijkheden. Binnen een sectie zijn er vervolgens weer diverse mogelijkheden; dingen laten zien maar ook dingen onderdrukken. Een en ander afhankelijk van wat de degene die het rapport opvraagt wil doen.
  Om de stof heen en tijdens de opdrachten komen er meerdere dingen voorbij die herhaling zijn, en inpassen in het geen op dat moment de orde is. 
  Ik liep regelmatig "vast" in een opdracht, maar Karel ziet feilloos wat het aan ligt en help je weer verder.
  
  Ik heb op mijn werk al veel profijt gehad van de cursussen. Voor de cursussen was ik met een rapport bezig geweest, en na de cursus er mee verder; het ging toen 2 keer zo makkelijk als ervoor. Ik ging meteen meer met secties werken. En het werd nog leuker om te doen.
  
  Inderdaad kun je elke punt en komma aansturen met die programma !
  
  Ik vind het een goede cursus, zowel in opzet als in resultaat.
  Cursus Crystal Reports Module II: Geavanceerde Technieken
 • Onlangs heb ik deelgenomen aan het bootcamp van Crystal Reports. In een woord geweldig. Karel weet je zo te fascineren, dat je met de minuut leergierige wordt. Heel veel van wat ik geleerd heb, heb ik inmiddels al kunnen toepassen in de praktijk. Ik kan dan ook, aan een ieder van harte aanbevelen om aan deze training deel te nemen
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. Het geeft mij een goede indruk of ik het een beetje onder de knie zou kunnen krijgen. De cursus wordt heel helder gegeven, in korte stukjes opgedeeld. Prettig om te volgen
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik heb de tweedaagse cursus Query's maken met SQL gevolgd. Het waren bijzonder waardevolle dagen. De cursus heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Karel Emck communiceert duidelijk en helder. Wat erg aanspreekt is dat hij aan de hand van voorbeelden antwoorden op vragen geeft. Bovendien zijn de oefeningen tijdens de les bijzonder leerzaam. Als geheel zeker aanbevelenswaardig.
  Cursus Query's maken met SQL
 • Een perfecte manier om kennis te maken met Crystal Reports met duidelijke uitleg.
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik werkte 'op gevoel' al veel met Crystal Reports. Toch heb ik uit de gratis beginners cursus al veel goede en bijzonder handige tips meegekregen. Het is zeker niet uitgesloten dat er nog een vervolg op komt. Hartelijk dank in ieder geval.
  Inleiding Crystal Reports
 • Rena Electronica followed the Crystal Reports Module I and it proved to be a great succes. Right after the training we published our first report realising higher quality information quickly and efficiently.
  
  Karel is an expert on Crystal Reports with longlasting experience putting him in a position to immediately identify the complete picture for our organisation. 
  
  Next to that Karel's is a teacher by nature enabling him to transfer knowledge to the participant succesfully. 
  
  I can recommend this training to any organisation considering using Crystal Reports or making better use of Crystal
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Ik heb in de kennismaking met Crystal erg veel raakvlakken gevonden met hetgeen we binnen Rena nodig hebben.
  
  De cursus was zinvol, duidelijk en vooral erg leerzaam.
  Nu toepassen in de praktijk!
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Een duidelijke en heldere uitleg, waardoor je snel van start kan gaan met het gebruik van Crystal Reports.
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik heb de gratis basis training CR gevolgd, vorige week een eerste keer en vandaag nogmaals; omdat ik morgen en vrijdag de CR training volg van Danny Barthel. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit- van de training en de video. Het is gemakkelijk te volgen, kon gelijktijdig op een tweede PC mijn eigen report (met eigen database) maken mbv van de lessen. Prima! Ben benieuwd of de 2 daagse training ook zo goed aansluit!
  Inleiding Crystal Reports
 • k ben een man van weinig woorden en ik heb hier ook niet veel woorden voor nodig. Een beginnersles Crystal Reports bij Karel gevolgd. Niveau is zeer goed te noemen. De les sloot exact aan aan onze behoefte. Ook het lesmateriaal (oefeningen) was prima.
  
  Een aanrader!
  Incompany Training Crystal Reports
 • Ik heb de cursus als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Het tempo was precies goed om alles te kunnen volgen. Alles is stap-voor-stap uitgelegd en de oefeningen sloten er goed op aan. Een prima cursus!!
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • De training was super, als je eenmaal mee bezig ben wil je steeds weer meer weten en leren dus denk ik ook dat ik een vervolg training doe.
  
  Raad het aan een ieder aan die rapporten maakt of wil maken.
  Inleiding Crystal Reports
 • Bedankt voor het beschikbaar stellen van de Crystal Reports Basis training. Een super interessante, goed en duidelijk uitgelegde eerste kennismaking met Crystal Reports. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over deze mooie rapportgenerator. 
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik heb er veel van geleerd, vooral ook omdat ik al veel specifieke vragen had en er ruimte was om de oplossingen met je eigen rapporten te testen.
  Incompany Training Crystal Reports
 • De basis training is heel duidelijk en zeker voor een beginner heel duidelijk.
  Ik zelf had al enige kennis van Crystal Reports maar heb toch nog een aantal nieuwe dingen gezien
  Inleiding Crystal Reports
 • Na de basistraining en de SQL training, nu ook de 'geavanceerde technieken' en 'grafieken en dashboard' training gevolgd. 
  
  Les methodiek van Karel ligt mij gewoon. 1 keer voor doen en vervolgens zelf een opdracht maken. Echt een aanrader.
  Cursus Crystal Reports Module II: Geavanceerde Technieken
 • Zeer heldere training. In een korte tijd kan je er mee aan de slag en verkrijg je goede resultaten. Een aanrader.
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. Goed en duidelijke uitleg voor een eerste kennismaking Crystal Reports training.
  Inleiding Crystal Reports
 • Een hele prettige 2-daagse cursus. Een heel goed fundament om te kunnen starten met rapporteren m.b.v. Crystal Reports.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Duidelijk en mooi aansluitende lessen .
  Heb er tot hiertoe erg van genoten maar ben even moeten stoppen na les 6 omdat de site ( of mijn internet ) niet meer verder wou ( ik kon geen les meer starten ).
  ik moet nog proberen of het nu weer werkt .
  Ik ga zeker de lessen nog afmaken .
  Inleiding Crystal Reports
 • Het was een heldere , informatieve gestructureerde cursus.
  Het voldeed aan mijn verwachingen en ben erg tevreden.
  Bedankt!
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Ik was erg blij met de Op Maat training van Karel Emck. Ik werkte al zeker 4 jaar met crystal reports, maar heb toch nog weer handige trucs geleerd om er nóg beter mee te kunnen werken. Hij legt op een duidelijke en rustige manier uit, zodat je echt begrijp hoe het werkt. 
  Incompany Training Crystal Reports
 • Ik heb de 10 cursus video's gevolgd en kreeg zo een goede indruk van de eerste stappen in CR.
  In mijn dagelijkse werk heb ik al dingen kunnen toepassen met het maken van een rapportage uit een ERP database (ODBC koppeling)
  Inleiding Crystal Reports
 • Handige basiscursus! Binnen een paar dagen heb ik mij crystal reports al behoorlijk eigen kunnen maken. Bedankt voor het aanbod, wie weet komt er een vervolg!
  Inleiding Crystal Reports
 • Ik wist niks over het programma, maar kwam er mee in aanraking tijdens mijn afstudeerstage. Nadat ik in zag dat basiskennis over het programma mij wel eens goed van pas zou komen de cursus gevolgd.
  Binnen anderhalf uur de cursus gevolgd en mijn collega's blij kunnen verassen met de kennis die ik had opgedaan. Heb sommige collega's zelfs voort kunnen helpen. De cursus is helder en geeft een goed beeld over hoe het programma werkt met betrekking waar de informatie vandaan wordt gehaald.
  Inleiding Crystal Reports
 • Samen met mijn collega heb ik de Crystal Reports Module I gevolgd. Karel is een bevlogen docent en geeft zeer heldere uitleg bij het pakket. Onze voorkennis beperkte zich tot het gebruik van MS Query in Excel en Karel heeft een uitstekende basiskennis overgebracht voor het gebruik van Crystal Reports. De cursus heeft inzicht gegeven in de mogelijkheden van het pakket en inmiddels hebben wij de eerste overzichten kunnen maken. We gaan hier zeker mee verder.
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • De basis training vond ik erg waardevol. Het geheel spreekt voor zich als je al bekend met software voor het bouwen van reports.
  
  De training is eenvoudig van opzet en je wordt stap voor stap door het geheel geleid. Door de oefening na te spelen, leer je het geheel in de praktijk te brengen.
  
  Wellicht dat ik de vervolgtraining volg, maar dan moet ik wel de beschikking krijgen over een licentie van Crystal Reports.
  
  Ik zou dan ook de training aanraden voor iedereen die te maken krijgt met Crystal Reports.
  Inleiding Crystal Reports
 • ls Crystal Reports newbie heb ik met veel genoegen deze video training gevolgd. De lessen waren overzichtelijk, duidelijk en niet te lang. 
  
  Ik ben er inmiddels wel achter dat voor mij persoonlijk de video lessen leuker en makkelijker te begrijpen zijn, dan wanneer je de stof middels een boek tot je moet nemen. Ik kan deze training dan ook van harte aanbevelen! 
  Inleiding Crystal Reports
 • IVM een sollicitatie kwam ik Crystal Reports tegen.
  Ik heb ervaring met diverse BI pakketten, maar had nog nooit achter de CR knoppen gezeten.
  Bedankt voor het uitproberen van Crystal Reports.
  De 10 cursus-modules geven prima zicht op de mogelijkheden van het pakket.
  Inleiding Crystal Reports
 • Deze training is voor ons zeer nuttig geweest. In 2 dagen tijd hebben we veel kunnen leren. We kunnen nu zelfstandig de "basis" rapporten maken, groeperen, sorteren etc is nu vrij eenvoudig. En dat terwijl we vrijwel geen basis kennis hadden van Crystal Reports. Dank je wel Karel !
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten
 • Heel makkelijk uitgelegd, je kunt het zo meedoen.
  Inleiding Crystal Reports
 • Van tevoren werd ons duidelijk gemaakt door verschillende medewerkers dat een cursus crystal reports erg pittig is als je er nooit mee hebt gewerkt. Toch vond ik de basiscursus erg duidelijk uitgelegd, alles stap voor stap aan de hand van voorbeelden. Uiteindelijk viel ook op zijn plek waar je deze kennis bij kan gebruiken binnen je dagelijkse werkzaamheden.
  Nu nog in de praktijk aan de slag met de opgedane kennis, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen. :-)
  Cursus Crystal Reports Module I: De fundamenten